EEN FRISSE BLIK
Een nieuwe visie. De ideale oplossing. Records actieve deelnamegraad.

VERBAZING EN VERWONDERING

Bij Fit Boutiqs zijn wij nog elke dag verbaasd over de kerncijfers van de Nederlandse fitnessmarkt. De Nederlandse fitnessmarkt is vanuit internationaal perspectief gezien relatief groot en stabiel. Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft een lidmaatschap bij een sportschool. Van de leden traint zo’n 25% op regelmatige basis. Daarmee is de actieve landelijke deelnamegraad iets meer dan 5%. 

 

Meer dan 60% van de lidmaatschappen wordt in hetzelfde jaar nog opgezegd. Bovendien is er nog een groep leden die vergeet op te zeggen. 

 

Wij kunnen niet geloven dat er zoveel mensen willen werken aan hun fitness én dat slechts een kleine groep hierin zou kunnen slagen. Daarom de simpele vragen:

 

Waarom houdt het merendeel van de mensen fitness programma’s niet goed vol?

 

Wat levert het de mensen en hun omgevingen op als dit wel lukt?

EEN FRISSE BLIK

Wij hebben ons verdiept in deze twee simpele vragenMet een frisse blik zijn wij vervolgens tot de meest ideale en laagdrempelige oplossing gekomen. Tijd en plaats spelen hierbij een belangrijke rol.

 

Onze methode staat voor simpel, kort en krachtig. Met als belangrijkste uitgangspunt trainen tijdens de werkdag binnen of dichtbij de eigen werkomgeving. Hierdoor ontstaat er een situatie waarin de belangen van de medewerkers en werkgever samenkomen op het gebied van fitness. 

 

In onze visie is werkelijk duurzaam resultaat alleen te behalen als er zowel een blijvende als hoge actieve deelnamegraad is onder de medewerkers. Hierin ligt dan ook onze missie. Records actieve deelnamegraad realiseren binnen de werkomgeving van onze partners.

 

Met dezelfde frisse blik vinden wij op creatieve wijze altijd een plek voor een studio. Van de ideale tot de vergeten ruimte en vaak in de algemene ruimte van een gebouw.

DE IDEALE OPLOSSING

SHORT

SWEET

SAFE

STRONG

1x of 2x per week 20 minuten trainen. Altijd op afspraak. Ideaal tijdens de werkdag.

Personal training in een stijlvolle gekoelde studio binnen of in de buurt van de eigen werkomgeving en/of het gebouw. Niet zweten dus omkleden en douchen niet nodig.

Altijd trainen onder begeleiding van een Personal Coach en op premium machines. Optimale hygiëne en veiligheid gewaarborgd!

High Intensity Personal Training. Full Body krachttraining met gegarandeerd resultaat. Door maatwerk geschikt voor iedereen!

EEN MAXIMAAL PRODUCTIEVE, ENERGIEKE ÉN BLIJE WERKOMGEVING
Mijn vaardigheid
Actieve deelnamegraad 25%
Mijn vaardigheid
Actieve deelnamegraad 33%
Mijn vaardigheid
Actieve deelnamegraad 36%
Mijn vaardigheid
Actieve deelnamegraad 46%
Mijn vaardigheid
Actieve deelnamegraad 54%
Mijn vaardigheid
Actieve deelnamegraad 82%

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar ons verhaal en ervaringen? Neem dan contact met ons op.

 

Wij vertellen je graag meer!

nl_NLNederlands