“Design the life you love”

Weinig tijd om te sporten?

Plan je eigen agenda. 1x 20 minuten per week. Gegarandeerd resultaat.

Ja, ik wil een gratis proeftraining

Betaalbare personal training?

Al vanaf €49,95 per 4 weken. Train 1 op 1 of met meer in één van onze Boutiqs.

Ja, ik wil een gratis proeftraining

Full body training zonder omkleden?

Train in een gekoelde ruimte. Ervaar een revolutionaire methode die 46% effectiever is dan traditionele fitness.

Ja, ik wil een gratis proeftraining

Zoekresultaten

   FAQ

   Wat is de reden dat ik maar 20 minuten moet trainen?

   In tegenstelling tot wat velen denken moet fitness niet lang duren om resultaat te zien. De structuur en intensiteit van onze training is zo ingericht dat je in een minimale tijdsbesteding maximaal resultaat kunt behalen. Hierdoor kun je de training makkelijk in je agenda passen. Tijdens het shoppen, vlak voor de boodschappen, tussendoor op je werk en eigelijk op eender welk moment door de dag dat je 20 minuten de tijd hebt.

   Dit noemen we “Design the life you love”. Met slechts 20 minuten per week kan je jouw eigen agenda makkelijk inplannen en heb je nog zeëen van tijd voor al die andere dingen die je belangrijk vindt. Om meer te weten te komen over onze training, klik hier.

   Wanneer kan ik trainen bij Fit boutiqs?

   Trainen bij Fit Boutiqs kan doorlopend tijdens onze openingsuren. Doordat je altijd op afspraak traint ben je zéker dat je altijd de aandacht krijgt die je verdiend. Om te weten wat de exacte openingsuren zijn in de Boutiqs bij jou in de buurt klik hier en vind via onze Boutiq Locator de dichtstbijzijnde studio.

   Waar zit Fit Boutiqs overal?

   Fit Boutiqs groeit elke dag en dat betekend dat we steeds op meer plekken in Nederland (en binnekort ook België) te vinden zijn.

   Erachter komen waar onze Boutiqs precies gelegen zijn kan snel en makkelijk, via onze Boutiq Locator.
   » Ga naar onze Boutiq Locator
   » Voer de naam of postcode van jouw gemeente of stad in
   » Wij tonen je direct jouw dichtstbijzijnde Fit Boutiqs
   » Vraag een gratis welkomsttraining aan.

   Voor wie is Fit Boutiqs?

   Of je nu een drukke professional bent, een ouder die rekening moet houden met meerdere agenda’s of je gewoon meer tijd wilt voor de dingen die écht belangrijk voor je zijn, Fit Boutiqs is er voor je als jij:

   • Meer vrijheid wilt & je eigen agenda wilt kunnen bepalen.
   • De regels wilt veranderen in hoe je jouw ‘fitness’ benaderd en eigen ding wilt doen op een manier die bij jou en jouw lifestyle past.
   • Rust wilt. Kwalitatieve momenten met mensen die je kan vertrouwen.
   • Je veilig wilt voelen, trots zijn op jezelf én je sterk voelen.
   • Controle wilt nemen over wie jij bent en hoe jouw wereld eruit ziet.
   • Op zoek bent naar een methode met gegarandeerd resultaat én die je blijvend volhoudt.

   Bij Fit Boutiqs geloven we niet in een ‘quick fix’ in fitness maar in: “Life is short, make it sweet”.
   Een kwaliteitsvol, krachtig moment dat je makkelijk in jouw leven kan inpassen, én kunt volhouden, zodat je ten volle kunt genieten van wat er écht toe doet voor jou. Lees hier de getuigenissen van de mensen die je voor gingen en join the Fit Boutiqs movement vandaag.

   Hoe weet ik of Fit Boutiqs iets voor mij is?

   Heel simpel!

   » Vraag een gratis Welkomsttraining aan
   » Je wordt binnen 24u opgebeld door Lisa van onze Customer Care afdeling. Zij plant, samen met jou een gratis Welkomsttraining in.
   » Je kan zelf kiezen welke locatie, datum én tijdstip jou het beste uitkomt. Vraag hier je Welkomstraining aan. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

   Waarom is krachttraining zo belangrijk?

   We kunnen uren doorgaan over de cruciale rol die krachttraining speelt in ieders leven. Studies over heel de wereld bewijzen de voordelen van krachttraining op diverse aspecten in je lichaam en leven. Meer weten over onze training? Klik hier.

   Wij sommen alvast enkele voordelen voor je op:

   • Je wordt fitter en blijft fit
   • Je krijgt sterkere spieren en meer kracht
   • Je verbetert uw figuur en valt af
   • Je versterkt uw vertrouwen en creativiteit
   • Je vergroot uw energie en opgewektheid
   • Je verbetert uw houding en flexibiliteit
   • Je verbetert uw stofwisseling, bloeddruk en bloedsuikerniveau
   • Je verhoogt uw calorieverbranding
   • Je verbetert uw conditie
   • Je verbetert uw immuunsysteem
   • Je verhoogt uw botdichtheid
   • Je vermindert de effecten van veroudering
   • Je voorkomt of vermindert blessures en (rug)klachten
   • Je voegt grote waarde toe aan uw overige (sport)activiteiten

   Bij Fit Boutiqs geloven we in ‘Feeling is believing’. Daarom mag iedereen Fit Boutiqs zelf gratis ervaren via onze Welkomstraining. Vraag jouw Welkomstraining vandaag aan en ervaar het zelf!

   Wat is de sfeer in een Fit Boutiq?

   “ Trainen bij Fit Boutiqs is altijd een beetje thuiskomen.” – Daisy Nieddu

   En hoe kan het ook anders? Onze stijlvolle Boutiqs zijn ingericht als een gezellige huiskamer waar kunst en fitness samenkomen zodat je een écht kwaliteitsmoment kunt ervaren. Rust, aandacht en bewustzijn staan centraal vanaf het moment dat je binnen komt tot het inplannen van je volgende afspraak.

   Doordat je op afspraak traint hoef je nooit te wachten en water is gratis voor iedereen. Ben je een beetje te vroeg? Geen probleem! Je kan rustig plaatsnemen in onze gezellige lounge. De sfeer al een beetje opsnuiven? Bekijk onze Boutiqs hier.

   Wanneer moet ik trainen bij Fit Boutiqs?

   Trainen bij Fit Boutiqs kan 1 of 2 keer in de week. Alleen of met een groepje van 2,3 of 4. En altijd op afspraak.

   De Personal Trainer zorgt er wekelijks voor dat er in de supercompensatie getraind wordt, waardoor er op termijn grote progressie gerealiseerd wordt. Dit is namelijk het meest optimale moment om te trainen en daarom is 1 x in de week slechts 20 minuten trainen voldoende!

   Waar kan ik trainen bij Fit Boutiqs?

   Fit Boutiqs groeit elke dag en dat betekend dat we steeds op meer plekken in Nederland (en binnekort ook België) te vinden zijn.

   Erachter komen waar onze Boutiqs precies gelegen zijn kan snel en makkelijk, via onze Boutiq Locator.
   » Ga naar onze Boutiq Locator
   » Voer de naam of postcode van jouw gemeente of stad in
   » Wij tonen je direct jouw dichtstbijzijnde Fit Boutiqs
   » Vraag een gratis Welkomsttraining aan.

   Wie traint me bij Fit Boutiqs? Kan ik een vaste trainer krijgen?

   Bij Fit Boutiqs wordt je altijd getraind door een gecertificeerde personal trainer die ook nog eens onze Fit Boutiqs Academy heeft doorlopen. Je kan dus zeker zijn dat je altijd begeleid wordt door een professional. Het is ook zéker mogelijk om een vaste trainer te krijgen én om te kiezen of je liever door een man of een vrouw getraind wordt. Meld je vandaag hier aan voor een gratis Welkomsttraining en ontmoet je favoriete trainer. 

   In welk opzicht is Fit Boutiqs anders dan een sportschool?

   Bij Fit Boutiqs geloven we in de kwaliteit van het moment te verhogen. Daarom maakte we een aantal kleine aanpassingen die een wereld van verschil maken.

   • Onze Boutiqs zijn compact en gezellig. Maximaal 50m2 zodat je jezelf niet geïntimideerd kunt voelen.
   • In onze Boutiqs wordt geen muziek gedraaid zodat er 100% bewustzijn en focus kan zijn op je training. Doordat je via een vriendelijke stem door je training wordt geleid in een aangename ‘flow’ van 8 tellen, kan onze Personal Trainer je persoonlijke aanwijzingen geven zodat je niet alleen effectief traint maar ook op de meest veilige manier.
   • “We take your fitness personal.” Dat betekend ook dat jouw privacy heel belangrijk voor ons is. Geen spiegels, TV’s of drukte. Je kan kiezen of je alleen traint of met 2,3 of 4. Op die manier hoef je jezelf nooit ongemakkelijk te voelen.
   • Geen kleedkamers of douches. Doordat onze revolutionaire trainingsmethode én gekoelde ruimte zweet je niet en kan je aantrekken wat je wilt. Dat betekend ook dat je niet enkel voor of na het werk kan trainen maar ook tijdens!
   • Geen virtuele of live groepslessen. Of je nu wil afslanken, conditie wilt opbouwen of gewoon sterker wilt worden, krachttraining is dé manier om je fitness doelstellingen te halen. Om meer te weten te komen over onze training, klik hier.
   Is het niet nodig om te zweten voor je vetverbranding?

   Neen. Zweten heeft geen bijdrage jouw vetverbrandingsproces. Vetverbranding vindt plaats wanneer de glucose voorraad, ook wel glycogeen genoemd, in je spieren is uitgeput.
   Dit gebeurt razendsnel door onze Super Slow HIT training.

   Als je blijft eten wat je eet en de Fit Boutiqs training doet zul je toch merkbare positieve verandering in je lichaam zien. Ga je daarnaast ook op je voeding letten? Dan is het resultaat natuurlijk nog beter zichtbaar! Too good tob e true? Probeer het vandaag geheel vrijblijvend  uit door je hier in te schrijven voor een gratis Welkomsttraining.