“Design the life you love”

Personal training vanaf 6,- euro per persoon?

Haal samen het maximale uit de voordelen van de WKR!

ja, ik wil graag meer informatie

Zoekresultaten

   Personal training voor bedrijven was nog nooit zo voordelig en dichtbij.

   De werkkostenregeling (WKR) is een maatregel die door de overheid is ingesteld om het stelsel rondom vrije vergoedingen, zoals Bedrijfsfitness en Fietsplan, te vereenvoudigen.
   Als bedrijf mag je 1,2% van de totale loonsom inzetten als budget (ook wel vrije- of forfaitaire ruimte genoemd) om leuke dingen te regelen voor de werknemers.

   Door als werkgever het fitness abonnement te betalen en de kosten hiervan te verrekenen met het brutoloon besparen de medewerkers op de belasting (tot 52% en gemiddeld zo’n 40%) en de werkgever op de sociale lasten. Hiermee is het voor de werknemer bij Fit Boutiqs mogelijk om een Personal Training al vanaf 6,- euro! per persoon per training te volgen.

   De werkgever geeft zo (zelfs gunstiger dan) kostenneutraal een kans aan de medewerker om belast loon te ruilen voor een onbelast abonnement en heeft zelf alle bijkomende voordelen van fittere medewerkers. Uiteraard kan er ook besloten worden het abonnement geheel of gedeeltelijk kado te doen.

   Ja, ik wil graag meer informatie

   Vincent

   "Ik ben nooit een sporter geweest. Ik vind het gewoon niet leuk. Bij Fit Boutiqs helpt de trainer je bij het 'doen wat je moet doen' en ook nog eens in een mooie omgeving. Ik moet toegeven dat ik het zelfs leuk begin te vinden!"

   Fred

   "Sporten tijdens het werk? Wat een uitvinding! In no-time zit ik weer achter mijn bureau en zit mijn training voor de week er weer op!"