Warm welkom dag!

Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen dinsdag hebben wij een heropening scenario opgesteld dat we alvast graag met jullie delen. Het uitgangspunt is daarbij dat we heel veel sterker uit de strijd gaan komen en gaan voor meer kwaliteit, nieuwe records en elke dag plezier voor alle betrokkenen! Daarom de benaming WARM WELKOM.

 

Aangezien er diverse externe factoren nog onzeker zijn is de onderstaande planning onder voorbehoud.

 

Volgende persconferentie : dinsdag 13 april a.s.

Huidige maatregelen geldig tot : dinsdag 20 april a.s.

 

1) Centrale WARM WELKOM DAG bijeenkomst in dHUB : woensdag 14 april en donderdag 15 april a.s.

=> Op beide dagen wordt er centraal aan de hand van de nieuwe FBA 11 speerpunten opzet een opfris cursus gegeven, inclusief praktisch oefenen. Het is de bedoeling dat iedereen 1 dag volgt. Deze dag wordt geheel verzorgd (incl. lunch en tussendoortje) door Fit Boutiqs en uitbetaald.

 

=> Geef svp voor 1 april jouw voorkeursdag aan Jimmy Zomer door zodat we je kunnen inplannen. Laat het svp ook even weten als we met speciale wensen rekening moeten houden voor de lunch.

 

=> Bekijk ter voorbereiding en voor een effectieve bijeenkomst vooraf svp alle nieuwe filmpjes via de volgende link:

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLfqPmBLRbuVAgz7_HYLTgeKlTOXBSZqA2

 

2) Regionale WARM WELKOM DAG rollenspel bijeenkomst : vrijdag 16 april, maandag 19 april, dinsdag 20 april en woensdag 21 april a.s.

 

=> Op een van deze dagen komen we steeds met de studioteams in de regio bijeen om echt met rollenspellen aan de slag te gaan. Het is de bedoeling dat iedereen 1 dag volgt, en bij voorkeur met het eigen studioteam. Dit zorgt tevens voor een mooi moment van verdere kennismaking met je directe (nieuwe) collega’s. Deze dag wordt geheel verzorgd (incl. lunch en tussendoortje) door Fit Boutiqs en uitbetaald. 

 

=> stem waar mogelijk svp eerst onderling met teamleden af en koppel voor 1 april terug aan Jimmy Zomer welke dag(en) je voorkeur hebben zodat we de regionale studiodag kunnen inplannen.

 

Nog even volhouden voordat we echt open kunnen, we staan allemaal te popelen weten we. Zowel team Fit Boutiqs als alle leden en ook nieuwe leden. We concentreren ons nu op onze eigen voorbereiding waar we in gaan uitblinken.

 

één reactie on Warm Welkom dag

    Willem Gillebaard
    21/04/2021

    Het was weer een super goeie dag.
    En was super om alle trainers weer eens te zien.
    nog even vol houden allemaal, want we gaan bijna weer open💪🏼

Laat een reactie achter

Related Posts

Bring a team member

BRING A TEAM MEMBER Hi Fit Boutiqs Team,  Via dit intranet bericht willen wij jullie op de hoogte stellen van een wervingsbonus! In het afgelopen

Update 4 juni

De vernieuwde dagindeling & het Pay per Use principe In de afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de Fit Boutiqs Academy, de werkzaamheden en

Warm Welkom dag

Warm welkom dag! Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen dinsdag hebben wij een heropening scenario opgesteld dat we alvast graag met jullie delen. Het uitgangspunt