Waarom superslow trainen superslim is.

Met inmiddels 1000+ Fit Boutiqs deelnemers zien we een rode draad lopen tussen frustraties binnen ‘traditionele’ fitnessconcepten.

Misschien zie jij jezelf terug in één van de volgende stellingen?

  • “Trainingen duren te lang. Ik kan die hoeveelheid tijd niet vrijmaken in mijn agenda.”
  • “Ik hou niet van de gym-cultuur.  Ik vind het een heel ‘gedoe’ : trainen in een, misschien, intimiderende omgeving én daar ook douchen en omkleden? Daar pas ik liever voor.”
  • “Ik heb blessures en bent bang om iets fout te doen. Meestal weet ik niet precies hoe te trainen.
  • “Ik weet niet welke oefeningen het meest effectief zijn voor de doelen die ik heb.”

 

 

Als jij jezelf in één of meerdere van deze stellingen terug vindt dan past een Super Slow High Intensity training het beste bij je. Deze trainingen zijn :

  • SHORT : Je traint in 20 minuten compleet tot spier falen waardoor je spieren veel sneller progressie maken in spieropbouw en vetverbranding.
  • SWEET : Je traint in een gekoelde ruimte waardoor je niet zweet, niet moet omkleden en in een privé-sfeer kan trainen.
  • SAFE : Je traint altijd veilig én onder begeleiding van een Personal Trainer op Premium machines.
  • STRONG :  Je traint in een vaste ‘flow’. Een ritme van 8 tellen die steeds terugkomt. Je werkt hier aan bewust sterker worden. Niet alleen in je lichaam maar ook een sterkere focus te ontwikkelen. Hierdoor kan het effect van deze methode nog lang nagevoeld worden in diverse aspecten in je leven.

Deze manier van trainen is superslim want in slechts 1/3 van de tijd train je, ondanks de Super Slow beweging tot je ‘maximum’ waardoor je duidelijke resultaten haalt. Meer weten over deze manier van trainen en wat het kan betekenen voor jou? Vraag dan een GRATIs personal training aan.

Nu willen we van jou horen!

Hoe belangrijk vind jij persoonlijke begeleiding? Wat zijn jouw ervaringen? Vertel het ons in de comments en vraag vandaag een GRATIS personal training aan. We kijken er naar uit je te ontmoeten in één van onze Boutiqs waar we je de ins & outs van onze methode uitleggen en je het zelf geheel gratis kan ervaren!

 

We take your fitness personal!