Trainen op een nieuwe manier

Een vraag die we vaak krijgen is “Wat zijn de verschillen tussen Fit20 en Fit Boutiqs?“. Fit20 is een concept waarmee Fit Boutiqs zowel overeenkomsten heeft als veel verschillen.
Wij lichten ze hier beneden voor je toe:

 

“*FBA staat voor  ‘Fit Boutiqs Academy gecertificeerde trainers’ die alle onderdelen van de Academy en de examens hebben voltooid.

Feeling is believing

 

Bij Fit Boutiqs geloven we dat ‘feeling is believing’. We kunnen je maar tot op bepaalde hoogte informeren over ons concept én de resultaten die onze leden dagelijks boeken. Maar we weten ook dat je het eerst écht moet ervaren om te voelen wat het voor jou kan betekenen.

Of Fit20 of Fit Boutiqs nu beter bij je past. We hopen dat je in ieder geval vandaag de keuze maakt om de eerste stap te zetten richting een sterker lichaam waar je trots op kan zijn.

 

Nu willen we van jou horen!

Doe jij al aan krachttraining? Hoe geeft krachttraining je lichaam veranderd? Vertel het ons in de comments en vraag vandaag een GRATIS proeftraining aan. We kijken er naar uit je te ontmoeten in één van onze Boutiqs waar we je de ins & outs van onze methode uitleggen en je het zelf geheel gratis kan ervaren!

 

We take your fitness personal!