De vernieuwde dagindeling & het Pay per Use principe

In de afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de Fit Boutiqs Academy, de werkzaamheden en dagindeling van de Personal Coaches en zijn we weer open gegaan met bijna alle studio’s! Via dit intranet bericht willen wij jullie op de hoogte stellen van de vernieuwde dagindeling van een werkdag en het Pay-per-Use principe. 
 
Vernieuwde dagindeling
Hoe ziet je dag eruit?
Je shift bestaat uit een voorbereiding, trainingen, eventuele tussenuren, pauze’s en een afsluiting.
 
Wat doe je als voorbereiding?
Je zorgt dat je altijd 15 minuten voor aanvang van je shift aanwezig bent op locatie om je tas op te ruimen, iets te drinken, je jas op te hangen en/of naar het toilet gaan. Je shift begint altijd 15 minuten voor je eerste training. In deze 15 minuten lees je de dag door en bereid je je optimaal voor op de trainingen van die dag aan de hand van het trainersformulier, deze vul je ook in. Zo ben je telkens compleet wedstrijdscherp en heb je 100% focus op wat er gaat komen. Maximale kwaliteit. Als het ware heb je alle scores dan al vooraf gemaakt! Voor alle duidelijkheid nog, deze 15 minuten aan voorbereiding zijn betaald. 
 
Wat doe je als er geen training is en je tussentijd hebt?
Als er onverhoopt tussentijd in de agenda is, wat we natuurlijk proberen te voorkomen door efficiënt te plannen, ga je aan de slag met de missende ledentrainingen. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat elk lid zoveel mogelijk ritme en progressie realiseert, en ook dat onze agenda’s weer goed gevuld zijn. In de ledenlijsten (Spreadsheet) kan je zien welke (actieve) leden nog geen vervolgafspraak hebben. Deze leden kan je spotten in kolom J aan de hand van de blauw gearceerde cellen. Daarnaast bereid je je uiteraard tijdig voor op je nieuwe training. Mocht je nog steeds tussentijd hebben en alle missende ledentrainingen al opgevolgd hebben dan ga je aan de slag met het voorbereiden van progressienotities, deze leden kan je spotten in kolom L aan de hand van de groen gearceerde cellen. Mocht je dan nog steeds tijd over hebben dan neem je contact op met Jimmy om af te stemmen wat je verder nog kan doen. 
 
Wanneer heb ik pauze?
Dagelijks controleert Frank de blokken in de agenda en regelt de pauze’s in. Bij shifts vanaf 4 uur tot 6 uur heb je tussendoor 15 minuten pauze, bij shifts vanaf 6 uur tot 8 uur heb je tussendoor twee keer 15 minuten pauze en bij shifts vanaf 8 uur heb je tussendoor twee keer 15 minuten en een keer 30 minuten pauze rond het middaguur. Ook je pauze’s zijn betaald!
 
Wat doe je als afsluiting? 
De afsluiting van je shift is 15 minuten na de laatste afgeronde training. In die tijd zorg je dat de laatste formulieren (inclusief het trainersformulier) ingevuld, ingescand en opgeborgen zijn, de tablets en box in de lader zitten en je de studio netjes achterlaat voor je collega. Op maandag, woensdag en vrijdag wordt er gestofzuigd en gedweild en op dinsdag en donderdag worden de toestellen (inclusief de kasten van de toestellen en ander inventaris) afgenomen met een plumeau en een doekje. Daarmee is het steeds lekker afgerond weer naar huis gaan en is het een feestje om de volgende dag weer te beginnen voor jou of je collega. Voor alle duidelijkheid nog, deze 15 minuten aan afsluiting zijn ook betaald. 
 
PAY-PER-USE PRINCIPE
Wat is het Pay-per-Use principe?
Bij de studio’s VGZ Eindhoven, VGZ Arnhem en d.Hub (alleen partner DPG Media) is er nog te weinig regelmaat om de abonnementen weer te heractiveren. Om in te spelen op de huidige situatie bieden wij bij deze studio’s en partners een Pay-per-Use principe aan, wat betekent dat deze leden per training betalen. De kosten daarvoor zijn (navenant) gelijk aan de netto kosten per training die zij met hun abonnement betalen. Zodra er meer regelmaat bij de medewerkers is zullen we, in afstemming met de partner, de leden (en jullie) van te voren aankondigen wanneer de reguliere abonnementen worden hervat. 
 
Bij de studio Sanquin is er voor de groep medewerkers in categorie B-C-D ook te weinig regelmaat om de abonnementen weer te heractiveren. Specifiek voor de medewerkers in deze categorie geldt ook het Pay-per-Use principe. Bij de medewerkers in groep A is er genoeg regelmaat om de reguliere abonnementen wel te heractiveren. Mochten zij een week niet kunnen sporten dan behouden zij uiteraard, zoals altijd, hun credit en kunnen ze deze training een andere keer inhalen.
 
Voor alle nieuwe aanmeldingen bij de Pay-per-Use partners geldt dat er wel gewoon een abonnement wordt getekend. Deze wordt dan net als de andere abonnementen tot nader order opgeschort. Ondertussen kan er dan wel alvast volgens het Pay-per-Use getraind en afgerekend worden. Voor de volledigheid, ook deze leden hebben een opzegtermijn van 3 kalendermaanden.  
 
Heb je nog vragen?
Twijfel niet en stel die gerust!

Geen reacties on Update 4 juni

Laat een reactie achter

Related Posts

Bring a team member

BRING A TEAM MEMBER Hi Fit Boutiqs Team,  Via dit intranet bericht willen wij jullie op de hoogte stellen van een wervingsbonus! In het afgelopen

Update 4 juni

De vernieuwde dagindeling & het Pay per Use principe In de afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de Fit Boutiqs Academy, de werkzaamheden en

Warm Welkom dag

Warm welkom dag! Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen dinsdag hebben wij een heropening scenario opgesteld dat we alvast graag met jullie delen. Het uitgangspunt