“Life is short, make it sweet”

Weinig tijd om te sporten?

Plan je eigen agenda. 1x 20 minuten per week. Gegarandeerd resultaat.

Ja, ik wil een gratis proeftraining

Betaalbare personal training?

Al vanaf €49,95 per 4 weken. Train 1 op 1 of met meer in één van onze Boutiqs.

Ja, ik wil een gratis proeftraining

Full body training zonder omkleden?

Train in een gekoelde ruimte. Ervaar een revolutionaire methode die 46% effectiever is dan traditionele fitness.

Ja, ik wil een gratis proeftraining

Zoekresultaten

   Meer over Fit Boutiqs

   Fit Boutiqs is ontstaan na een onverwachte wending in het leven van 3 vrienden.
   Een ogenschijnlijk ongewoon moment kreeg een magische uitkomst.

   Met meer dan 25 jaar ervaring in fitness en een rijke expertise in sport , was het een frisse blik en enkele simpele vragen die de ballon van fitness zoals we het vandaag kennen doorprikten.

   Want: “Hoe kan het nu dat het merendeel de fitness programma’s niet volhouden?”

   Wat is begonnen met nieuwsgierigheid vloeide als snel uit naar intensief onderzoek, langdurig testen en een oprechte missie om een ‘fitchanger’ te zijn, om meer mensen in hun kracht te zetten en tijd terug te geven. Een echte ‘fitchanger’ te zijn, met begeleiding en betaalbaar voor iets dat een cruciaal onderdeel is voor een lang en gelukkig leven, waarin de volle potentie benut wordt. Het nieuwe sporten.

   Uit het onderzoek werd de kern van dit ‘mysterie’ al snel duidelijk.

   Jij en velen anderen haken af omdat:

   • blijvend resultaat uitblijft
   • er een gebrek is aan aandacht en begeleiding
   • het je meer stress oplevert dan rust geeft
   • er een uitdaging ontstaat met tijd(sindeling).

   Want hoe integreer je krachttraining, één van de belangrijkste schakels in blijvend slank en fit zijn, in een wereld die je agenda bepaalt, nooit rust, altijd wat van je lijkt te willen en waarin het steeds moeilijker wordt om in je kracht te staan?

   Dit kan anders, dachten we. Dit moet anders!

   Want hoe zou een wereld eruit zien waarin iedereen zijn of haar fitheid veilig kan stellen?

   Een uniek concept en een methode met gegarandeerd resultaat

   De reis is begonnen met een zoektocht naar…… het gouden pilletje. De ‘magische’ oplossing voor ieders probleem. Al snel kwamen wij erachter dat het pilletje niet alleen niet bestaat maar ook niet ‘echt’ is wat je wilt.

   Je wilt meer vrijheid en je eigen agenda bepalen. Je wilt de regels veranderen en je eigen ding kunnen doen. Je wilt rust. Kwalitatieve momenten met mensen die je kan vertrouwen. Je wilt je veilig voelen, trots zijn op jezelf én sterk zijn. Controle nemen over wie jij bent en hoe jouw wereld eruit ziet. En daarvoor hebben we iets gevonden…

   Tijdens onze zoektocht kwam er inspiratie uit een onverwachte hoek die ons bracht naar de ontwikkeling van een krachttraining methode die een revolutionaire oplossing bleek te zijn.

   Een verhaal over de fitheid van de leeuw,  koning van de jungle, deed ons beseffen dat we moesten streven naar een hele simpele en slimme oplossing.

   De leeuw spant zich namelijk enkel kort en intensief in wanneer het écht nodig is. Hierdoor is er veel ruimte voor rust en herstel. Met een enorme spierkracht en fitheid tot gevolg.

   Waar het nieuwe werken en het nieuwe trainen samenkomen vind je onze Boutiqs.

   In het hart van de drukke stads ‘jungle’s’ waar individuen en teams samenkomen om op adem te komen tijdens een écht kwaliteitsmoment.

   Too good to be true?

   En misschien denk je nu: “dit is te mooi om waar te zijn”.  Dat dachten onze leden eerst ook, tot dat zij het gingen uitproberen.

   En het is ook wel begrijpelijk. In het ‘oude trainen’ krijg je de indruk dat:

   – een training lang moet duren én je vaak moet trainen wil je resultaat zien/ervaren
   – rustmomenten korter kunnen zijn
   – dat trainen niet op andere momenten kan, bijvoorbeeld tijdens je werk
   – dat trainen in een fanatieke omgeving moet
   – dat aandacht en begeleiding niet heel belangrijk zijn
   – dat je het leuk zou moeten vinden

   En met inmiddels miljoenen meningen, ervaringen die op het internet circuleren is het begrijpelijk dat je niet meer precies weet wat je moet geloven.

   Fit Boutiqs introduceert het nieuwe trainen. Kort trainen in een boutique omgeving.  Op afspraak en onder begeleiding van een personal trainer. Met gegarandeerd resultaat.

   Short: "Fitness moet lang duren als ik resultaat wil zien. Het past niet altijd in mijn agenda."

   Onze oplossing? "Design the life you love"

   Wat weinig mensen weten is dat je met 1 of 2 x in de week 20 minuten trainen meer dan voldoende beweging hebt door de trainingsmethode die we gebruiken. Onze high intensity training wordt super slow uitgevoerd. Je traint tijdens de herstelperiode in je supercompensatie. De focus ligt op de herstelperiode die een cruciaal onderdeel vormt van het sterker maken van je spieren. Meer over onze methode vind je op onze training pagina.   Sweet: "Fitness is niets voor mij. Omkleden, alleen trainen, het lijkt zo ingewikkeld en de drempel om een gym binnen te stappen is hoog."

   Onze oplossing? "Life is short, make it sweet."

   Ok. We snappen het. Fitness kan een heel 'gedoe' zijn. Omkleden, voor of na het werk in een planning gepropt die sowieso al overvol zat. Eigenlijk komt het niet uit en eigenlijk voel je jezelf niet 100% op je gemak.
   Maar fitness hoeft niet ingewikkeld of intimiderend te zijn. Daarom kozen wij voor stijlvolle, knusse ruimtes van maximaal 50m2 waar omkleden niet nodig is, je onder begeleiding van een vriendelijk gezicht met veel expertise traint. Alleen of met 2, 3 of 4.

   "Omkleden niet nodig?" horen we je al zeggen. Dat klopt. Door onze gekoelde ruimte
   zweet je niet en kun je perfect tijdens je werk of andere activiteiten even komen trainen.

   Safe: "Ik heb blessures en ben bang om iets fout te doen. Ik weet niet precies hoe ik moet trainen. Fitnessclubs kunnen soms intimiderend zijn."

   Onze oplossing? "We take your fitness personal."

   In onze methode zit een flow ritme die onze Personal Trainers in staat stellen om volle aandacht te hebben voor je houding en de juiste uitvoering van de oefening.

   De Personal Trainer ziet erop toe dat de juiste houding, uitvoering, ritme en ademhaling tijdens de training op onze 8 comfortabele toestellen wordt gewaarborgd.

   Geïnspireerd door de boutique hotels,- en restaurants hebben we hospitality en een 'thuis' gevoel hoog in het vaandel.

   Strong: "20 minuten trainen en resultaat zien? Dat kan niet."

   Onze oplossing? "Be smart about your strong."

   We weten maar al te goed dat onze oplossing 'too good to be true' lijkt. Heel eerlijk? Dat dachten wij eerst ook.

   In onze fullbody training spreken we alle spiervezels en spiergroepen aan. In 20 minuten tijd wordt er van top tot teen, vanbinnen en vanbuiten tot spierfalen getraind.

   Je traint alleen,of in een groep met een krachttraining methode die gegarandeerd resultaat biedt. De training is intensief. En aandacht en bewustzijn staan centraal.

   Hoe verandert fit worden voor jou?

   Short

   Met slechts 20 minuten per week kan je jouw eigen agenda makkelijk inplannen en heb je nog zeeën van tijd voor al die andere dingen die je belangrijk vindt. Voor, tijdens of na je werk trainen. Fit worden was nog nooit zo simpel.

   Sweet

   Dit verandert 100% hoe jij jouw fitness kunt inrichten. Je bent flexibel en kunt alleen trainen of in een groep.
   Daardoor kunnen we de meest betaalbare oplossing in Personal Training aanbieden en kan je bij ons altijd rekenen op 100% aandacht waardoor je voelbaar sneller vooruit gaat én fitness deze keer wél volhoudt.

   Safe

   Door onze methode word je niet alleen op een hele veilige, maar ook op een hele effectieve manier getraind. De kans op blessures wordt hiermee tot een minimum beperkt.

   Onze doelstelling is om steeds 100% aandacht en veiligheid te garanderen. Onze personal Trainers zijn gecertificeerd en worden geselecteerd op hun kennis, hospitality en oprechte interesse om ook een fitchanger te zijn.

   We ontmoeten elkaar altijd op afspraak.
   Hierdoor kan je zéker zijn dat jouw gezondheid en fitness voor ons op de eerste plaats komen en we het behalen van jouw doelen, je veiligheid en een prettig gevoel persoonlijk nemen.

   Strong

   Je wordt bij de hand genomen en gaat elke week 1 of 2 keer 20 minuten compleet tot het uiterste.

   Je trainer ziet toe dat de oefeningen optimaal worden uitgevoerd.
   Na de training voel je jezelf opgelucht en trots. Je hebt de geruststelling dat het proces van 'echt' sterker worden de komende dagen tijdens de herstelperiode zal plaatsvinden. Een écht kwaliteitsmomentje.

   Nog steeds too good to be true?

   Kom het zelf ervaren via een GRATIS proeftraining.

   Stap in een nieuwe wereld waar jij de baas bent over je agenda, je levensstijl, je veiligheid én je lichaam. Volg de 1000+ leeuwen en leeuwinnen die ‘king’ en ‘queen’ zijn geworden van hun jungle en vraag nu nog een proeftraining aan. En je hoeft nog niets te beslissen. Voel het zelf. Je bent meer dan welkom.

   Oh en nog één ding…..

   “Life is short, make it sweet”

   Like
   12
   Share
   Ja, ik wil een gratis proeftraining

   Joyce

   "Ik weet dat trainen belangrijk is, maar ik werk fulltime. Doordat ik me niet hoef om te kleden sta ik letterlijk binnen 20 minuten weer buiten en heb ik nog de hele avond!"

   Greg

   "Dat ik op afspraak kan trainen is voor mij het grootste voordeel. Altijd plek. 100% aandacht. Even mijn lijf boosten en weer verder met de dag. I LOVE IT."