Dit is de reden dat jouw team niet gaat sporten en je bedrijfsfitness oplossing niet werkt.

Wanneer je de vruchten wil plukken van wat bedrijfsfitness te bieden heeft moet je kijken naar de individuen die samen het collectief vormen. Bij Fit Boutiqs snappen we dat je organisatie is opgedeeld in diverse groepen. Hun deelname graad en de mate waarin ze (bedrijfs)fitness kunnen volhouden is van cruciaal belang op het lange termijn resultaat binnen hun functie én dus in jouw organisatie.

Echter, gaat het merendeel van de werknemers niet sporten, en lijken de traditionele bedrijfsfitness methodes qua actieve deelname weinig echt langdurig resultaat te geven!

Fit Boutiqs onderzocht waarom zo weinig werknemers en teams bedrijfsfitness niet volhouden en al snel werd het antwoord duidelijk:

  • Werknemers kunnen fitness moeilijk integreren in hun dag dagelijkse agenda.
  • De ‘gym’ cultuur schrikt af en fit worden lijkt ingewikkeld.
  • Blessures en gebrek aan begeleiding maken dat werknemers snel afhaken.
  • Werknemers hebben (te) weinig kennis over hoe ze fit kunnen worden, blijven én wat de impact positieve hiervan is op hun prestaties op het werk, gezin én creativiteit.

Toen we het Fit Boutiqs concept gingen ontwikkelen stelden we onszelf daarom dé cruciale vraag :

“Hoe kunnen we onze trainingsmethode zo inrichten dat mensen niet alleen gegarandeerd resultaat behalen maar het ook blijvend volhouden?”

Hieruit vloeiden 4 criteria waaraan moest worden voldaan:

  • Het moest makkelijker te integreren zijn in de levensstijl
  • Het moest effectiever zijn dan traditionele trainingen
  • Het moest simpeler, veiliger én laagdrempeliger zijn
  • Het moest een ‘stok achter de deur’ element bevatten

Met onze unieke trainingsmethode die gebouwd is op onze 4 pijlers
>> SHORT – SWEET – SAFE – STRONG << kunnen we niet enkel een hogere deelnamegraad garanderen maar ook een langere deelname.

Uniek in Nederland >> trainen met 1,2,3 of 4!

Dankzij de manier waarop we onze methode hebben ingericht is het voor bedrijven en teams makkelijk om in groep te trainen. Vraag je gratis Personal Training hier aan.
Voor werkgevers hebben we speciale oplossingen die je hier kan bekijken én heb je de kans om
onze gratis bedrijfsfitness pdf te downloaden. 

Nu willen we van jou horen!

Wat zijn jouw ervaringen met bedrijfsfitness?  Vertel het ons in de comments en vraag vandaag een GRATIS personal training aan. We kijken er naar uit je te ontmoeten in één van onze Boutiqs waar we je de ins & outs van onze methode uitleggen en je het zelf geheel gratis kan ervaren!

We take your fitness personal!