Ga in je kracht staan! 4 tips voor een leven waar je gelukkig van wordt.

De kern van waarom we doen wat we doen hier bij Fit Boutiqs is mensen blijvend in hun kracht zetten. Maar wat betekend dat eigenlijk? ‘Kracht’ heeft vele gezichten en verschillende aspecten dragen bij om in je kracht te staan. Vandaag noemen we er noem er vijf, waarbij we willen benadrukken dat de samenwerking van deze aspecten bijdragen aan een leven waar je gelukkig van wordt.

 1. De relatie met jezelf

Zelfkennis en zelfreflectie zijn misschien wel dé belangrijkste kenmerken van een gelukkig leven. In de spiegel kunnen kijken en eerlijk tegen jezelf zijn is enorm krachtig. Uit ervaring weten we dat mensen die niet alleen doelen kunnen stellen maar ook de afspraken met zichzelf kunnen nakomen het gelukkigst zijn. Bij Fit Boutiqs weten we dat dit niet altijd even makkelijk is en daarom zweren we ook bij persoonlijke begeleiding voor iedereen. Merk je dat je moeite hebt met afspraken met jezelf nakomen? Klik dan hier.

2. Communicatie met anderen

Uitspreken waar je tegen aan loopt in eender welk deel van je leven is van cruciaal belang om stappen te zetten naar een gelukkig bestaan. Niemand is perfect en iedereen is uniek maar er is wel iets dat ons allemaal verbindt en dat is communicatie en persoonlijk contact. Hedendaagse technologie duwt ons helaas langzaam maar zeker naar oppervlakkige interacties maar het zijn net face-to-face gesprekken en coaching die ons naar een nieuw level tillen. Stel jouw sociale interacties dus veilig door te kiezen voor méér persoonlijk contact en gun jezelf de persoonlijke aandacht die je verdient!

“It is the quality of the moment, not the number of days or events that are important.” – Ralph Waldo Emerson

 

3. Doorzettingsvermogen

Of je nu gaat sporten of start met een nieuwe baan, kinderen op te voeden hebt of een relatie waar je aan moet werken; doorgaan als het lastig wordt is de ultieme brandstof voor geluk. Bij Fit Boutiqs merken we dat, ondanks de eenvoud van onze formule en hoe eenvoudig deze is vol te houden is,  toch op sommige momenten een gebrek aan motivatie ontstaat. Dat is logisch. Je kan niet altijd gemotiveerd zijn en daarom hoef je het ook niet alleen te doen. Onze jarenlange ervaring in de fitness, – en sportwereld heeft ons geleerd dat trainen met een groep of onder begeleiding van een Personal Trainer ervoor zorgt dat je niet alleen gemotiveerder bent maar ook het langer volhoudt. En wat gebeurd er als je volhoudt? Je haalt je doel! En daar word jij , denken wij, héél blij van.

4. Loslaten

Stresserende dag op het werk? Niet helemaal blij met jezelf? Er zijn vaak tienduizend redenen om je niet goed in je vel te voelen.  Door afstand te nemen en een , wat wij noemen, ‘kwaliteitsmomentje’ in te bouwen kun je vaak erna beter observeren en uiteindelijk loslaten.
De belangrijkste persoon in jouw leven ben JIJ dus gun jezelf ook die momenten!

We hebben bewust gekozen om onze training te laten verlopen in een ‘flow’ van 8 tellen waarbij je zo gefocust bent dat je even alles los kan laten. En doordat je jezelf niet hoeft om te kleden kan je zo’n moment zelfs tijdens het werk inlassen!

 

 

Nu willen we van jou horen!

Hoe ga jij in je kracht staan? Heb je moeite met afspraken met jezelf na te komen? Vertel het ons in de comments en vraag vandaag een GRATIS personal training aan. We kijken er naar uit je te ontmoeten in één van onze Boutiqs waar we je de ins & outs van onze methode uitleggen en je het zelf geheel gratis kan ervaren!

 

We take your fitness personal!