Een bedrijfsfitness methode die wél werkt!

Fitte werknemers zijn productiever en verzuimen minder. Dat blijkt uit onderzoek.
Volgens dit artikel dat in BodyBiz , uitgever van toonaangevende vakbladen in de fitness, verscheen zien steeds meer Nederlandse bedrijven het nut in van een uurtje hardlopen, fitness of yoga onder werktijd.

 

Werkgevers snappen steeds meer waarom vitaliteit zo belangrijk is. Maar werknemers aan het sporten krijgen én houden is nog niet zo makkelijk als je zou denken.

Als je als werkgever of HR manager bedrijfsfitness wilt gaan inrichten om een vitalere organisatie te creëren dan doe je dat waarschijnlijk omwille van de vele voordelen die inmiddels wereldwijd bevestigd zijn in onderzoeken.

Wanneer je de vruchten wil plukken van wat bedrijfsfitness te bieden heeft moet je kijken naar de individuen die samen het collectief vormen. Bij Fit Boutiqs snappen we dat je organisatie is opgedeeld in diverse groepen. Hun deelname graad en de mate waarin ze (bedrijfs)fitness kunnen volhouden is van cruciaal belang op het lange termijn resultaat binnen hun functie én dus in jouw organisatie.

Echter, gaat het merendeel van de werknemers niet sporten, en lijken de traditionele bedrijfsfitness methodes qua actieve deelname weinig écht langdurig resultaat te geven.

Bij Fit Boutiqs onderzochten we waarom dit zo is en publiceerden we onze bevindingen in onze
blog :  “3 redenen dat (bijna) niemand zijn/haar doelstellingen behaald.”

Na talloze gesprekken met HR-managers, Zzp’ers en MKB’s hadden we een helder beeld van de uitdagingen die ze ervaren rondom bedrijfsfitness én ook direct een pasklare oplossing.

 

Een oplossing om werknemers aan het sporten te krijgen. Bedrijfsfitness die wél werkt!

Toen we bedrijfsfitness gingen inrichten bij fit Boutiqs wisten we dat we het anders moesten doen dan anderen. Zéker na onze talloze waardevolle gesprekken met bedrijven en teams.

Onze Fit Boutiqs methode voor bedrijven levert daarom individuen met de Short, Sweet, Safe, Strong invulling een gegarandeerd en blijvend resultaat. Voor bedrijven en teams beloven we een hogere deelnamegraad, langere deelname en progressie begeleiding. Daarnaast hebben we alle fiscale voordelen voor zowel de werknemer als de werkgever al uitgezocht.

Een creatiever, sterker team in 20 minuten per week? Laat geen kansen liggen! Maak je vitaliteitsdoelen waar!

Ben je een werkgever of HR manager ? >>  Ontdek hier wat bedrijfsfitness door Fit Boutiqs voor jouw organisatie kan betekenen.

Ben je een werknemer? >> Ontdek hier wat bedrijfsfitness door Fit Boutiqs voor jou en je collega’s kan betekenen. je als werkgever of HR manager bedrijfsfitness wilt gaan inrichten om een vitalere organisatie te

Nu willen we van jou horen!

Ben je een werknemer? Hoe belangrijk vind jij sporten? Hou je het makkelijk vol? Ben je een werkgever of HR manager? Wat zijn jouw ervaringen met werknemers aan het sporten krijgen én houden? Vertel het ons in de comments en vraag vandaag een GRATIS personal training aan. We kijken er naar uit je te ontmoeten in één van onze Boutiqs waar we je de ins & outs van onze bedrijfsfitness methode uitleggen en je het zelf geheel gratis kan ervaren!

 

We take your fitness personal!