“We take your fitness personal”

MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING

Plan je eigen agenda. 1x 20 minuten per week. Gegarandeerd resultaat.

DELFTSE POORT GEOPEND!

Onze 3e vestiging in Rotterdam is een feit!

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING MET PERSOONLIJK ADVIES!

EN ERVAAR DE FITNESS OPLOSSING DIE WEL WERKT!

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING MET PERSOONLIJK ADVIES!

Aanmelden

Bij Fit Boutiqs is het omzetten van lichaamsvet in spiermassa een veel voorkomend doel. Spiermassa creëren is essentieel bij het verbranden van lichaamsvet. Hieronder de 4 manieren waarop je bij Fit Boutiqs jouw lichaamsvet verbrandt!

4 manieren waardoor het sporten bij Fit Boutiqs werkt!

  1. Het kost natuurlijk energie om de oefeningen uit te voeren! Deze energie komt deels uit wat je eet, maar ook deels vanuit jouw lichaamsvet!
  2. Na de training gaat je lichaam nog door met herstellen van de inspanning van je spieren. Het kost je lichaam veel energie om je spieren te laten herstellen.
  3. Zodra je lichaam spiermassa opbouwt heeft het ook meer energie nodig om je spiermassa te onderhouden! Hierdoor blijft je lichaam het lichaamsvet verbranden.
  4. Krachttraining zorgt ervoor dat je hormonen beter in balans komen. Bij een goede hormoonbalans bevorder je de vetverbranding.
Ja, ik wil Fit Boutiqs proberen!

Vincent

"Ik ben nooit een sporter geweest. Ik vind het gewoon niet leuk. Bij Fit Boutiqs helpt de trainer je bij het 'doen wat je moet doen' en ook nog eens in een mooie omgeving. Ik moet toegeven dat ik het zelfs leuk begin te vinden!"

Irene

"Drukke sportscholen zijn niets voor mij. Fit Boutiqs geeft me de privacy die ik fijn vind."