“Strong like a lion”

MELD JE NU AAN VOOR ONS UNIEKE FATBURN PROGRAMMA

10X Personal Training voor € 150,-

DELFTSE POORT GEOPEND!

Onze 3e vestiging in Rotterdam is een feit!

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING MET PERSOONLIJK ADVIES!

EN ERVAAR DE FITNESS OPLOSSING DIE WEL WERKT!

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFTRAINING MET PERSOONLIJK ADVIES!

Aanmelden

Bij ons Fatburn programma is het doel lichaamsvet om te zetten in spiermassa. Spiermassa creëren is essentieel bij het verbranden van lichaamsvet. Hieronder de 4 manieren waarop je bij Fit Boutiqs jouw lichaamsvet verbrandt!

4 manieren waardoor het FatBurn programma werkt!

  1. Het kost natuurlijk energie om de oefeningen uit te voeren! Deze energie komt deels uit wat je eet, maar ook deels vanuit jouw lichaamsvet!
  2. Na de training gaat je lichaam nog door met herstellen van de inspanning van je spieren. Het kost je lichaam veel energie om je spieren te laten herstellen.
  3. Zodra je lichaam spiermassa opbouwt heeft het ook meer energie nodig om je spiermassa te onderhouden! Hierdoor blijft je lichaam het lichaamsvet verbranden.
  4. Krachttraining zorgt ervoor dat je hormonen beter in balans komen. Bij een goede hormoonbalans bevorder je de vetverbranding.
Ja, ik wil mee doen aan het FatBurn programma!

Fred

"Sporten tijdens het werk? Wat een uitvinding! In no-time zit ik weer achter mijn bureau en zit mijn training voor de week er weer op!"

Dirk

"Toen ik pas startte verklaarden mijn vrienden me voor gek. Eén keer per week 20 minuten? Wat een onzin! Nu trainen we samen in een groepje van drie op vrijdag avond vlak voordat we de stad ingaan ."